WB-v3.jpg

After Warner Bros. Studios’ wardrobe department relocated out of a 40,000-square foot building that is a key part of the studio lot’s historic administrative quadrangle, the building was repurposed to accommodate offices for feature production.

A new lobby infill structure connects two existing buildings that were completely renovated and restored to their original appearance. The production offices in the redeveloped interior surround two new enclosed courtyards and have direct adjacency to the executive offices of the studio.

ADA compliance, structural upgrades, and new mechanical, electrical and plumbing systems were all included in the project scope.

Warner Feature Production Building

Client: Warner Brothers

Scope: Adaptive Reuse

Size: 40,000 SF

Completion: 1992

Project Manager: Richard Berliner, AIA, NCARB, LEED AP

 

WB-v2.jpg
WB-v5.jpg
WB-v4.jpg