The Studio Lab floor plan

The Studio Lab floor plan

VR Studio

Client: Private

Scope: Renovation

Size: 3,500 SF

Completion: 2018

Project Manager: Lautaro Galvez, LEED AP

 

Berliner recently completed a new virtual reality studio for a local animation company. The studio features state-of-the-art technology to help the company continue it's history of innovation in animation. 

The studio creates a space for creatives and production executives to gather and explore new ways of optimizing their storytelling. The studio is located in the center of the lot and it's mid-century modern finishes are reminiscent of the original offices of the studio executives. The studio creates a space for creatives from across departments to collaborate and share the newest content, tools, and technologies available, including virtual reality, artifical intelligence, and mixed reality experiences. 

07.jpg
05.jpg
04.jpg
06.jpg
10.jpg
15.jpg